OVER ONS

Engelvaart Textiel is een familiebedrijf dat al sinds 1957 actief is. Een familiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen, distribueren en importeren van ondergoed, onderkleding en nachtkleding. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van Beeren ondergoed. Een van de merken dat al jaren een begrip is in de wereld van ondergoed, onderkleding en ondermode.

Engelvaart Textiel B.V. is mede opgericht door de heer J.H. Engelvaart. In 1990 zijn de activiteiten uitgebreid met het importeren van textiel uit het verre oosten. Dit heeft ertoe geleidt dat Engelvaart Textiel B.V. een compleet scala van producten uit voorraad kan leveren zoals de merken; Beeren Bodywear, Entex Men, Rossoporpora, Capricio, Fun2Wear Toker collection, Julimex en Twentini.

U zult begrijpen dat er nog veel meer zaken te vertellen zijn. Wanneer u meer informatie wilt neem dan geheel vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak zodat we onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.  

Met vriendelijke groet,

Hendrik Versteeg
Directeur

Wilt u een keer een kijkje komen nemen in ons showroom om zo uw collectie samen te stellen of om uw collectie aan te vullen? Dan kan dat uiteraard op afspraak.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend. Tijdens deze openingstijden is het mogelijk onze showroom te bezoeken. Tevens is het magazijn geopend voor het afhalen van bestellingen.

Wij kijken graag met u wat het beste bij uw doelgroep past en hoe we uw collectie kunnen samenstellen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Klant worden?

Wanneer u nog geen klant bent en een bestelling wilt plaatsen dient u zich eerst te registreren.