ONS ASSORTIMENT

Dames

Wij leveren voor dames groot assortiment slips, boxershorts, hemdjes, onderblouse, nachtkleding, T-shirts en thermo ondergoed in diverse maten en kleuren.

Heren

Wij leveren voor heren groot assortiment slips, boxershorts, lange onderbroeken, hemden, singlets, nachtkleding, T-shirts, T-shirts extra lang, T-shirts mouwloos en Thermo ondergoed in diverse maten en kleuren.

Kinder

Kinderen moeten natuurlijk gewoon lekker kind kunnen zijn. Een warme pyjama voor een goede nachtrust, ondergoed met stretch voor drukke activiteiten. Wij leveren ondermode voor kinderen in alle kindermaten in de beste merken.

Diversen

Naast ondergoed, t-shirts en thermo ondergoed vindt u bij ons ook nachtkleding en ander textiel. Denk hierbij aan (boeren)zakdoeken, jupons enz. Uiteraard voor dames, heren en kinderen in diverse maten en enkel de beste merken.

Wilt u een keer een kijkje komen nemen in ons showroom om zo uw collectie samen te stellen of om uw collectie aan te vullen? Dan kan dat uiteraard op afspraak.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur geopend. Tijdens deze openingstijden is het mogelijk onze showroom te bezoeken. Tevens is het magazijn geopend voor het afhalen van bestellingen.

Wij kijken graag met u wat het beste bij uw doelgroep past en hoe we uw collectie kunnen samenstellen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Klant worden?

Wanneer u nog geen klant bent en een bestelling wilt plaatsen dient u zich eerst te registreren.