KLANT WORDEN?

Engelvaart Textiel is een groothandel in ondergoed en onderkleding voor het hele gezin. Uiteraard leveren wij enkel de beste en duurzaamste merken. Want ondergoed en onderkleding moet gewoon goed, netjes en comfortabel zijn!

Wij leveren uitsluitend aan B2B zoals b.v. retail, webshops en ambulante handel. Wanneer u nog geen klant bent en een bestelling wilt plaatsen dient u zich eerst te registeren. Bent u al klant van Engelvaart Textiel? Dan kunt u uiteraard inloggen en uw bestelling plaatsen.

U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur in onze showroom in Westervoort. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u liever dat wij bij u langs komen? Geen probleem! Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. We komen graag bij u langs.  

Bestellingen

Bestellingen boven de € 300,- worden franco huis geleverd. Bestellingen onder de € 300,- worden verzendkosten in rekening gebracht.

Tevens is het mogelijk uw bestellingen persoonlijk af te komen halen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur in het magazijn van Engelvaart Textiel BV op Het Ambacht 4 in Westervoort.